Show & Tell

Gezellig samen met vrienden, familie of kennissen thuis of waar je wil wijn proeven onder het deskundig advies van aspirant-sommelier Bert. Bert is in 2015 afgestudeerd als aspirant-sommelier aan de CVO hotelschool te Hasselt en tevens oprichter van B-wine. Met zijn kennis wil hij wijnliefhebbers wat meer vertellen over wijn. Zo zal je op een Show&Tell niet alleen wijn leren proeven en objectief beoordelen, maar doorloop je als het ware een mini wereldreis van verschillende landen en gebieden tijdens een toffe uiteenzetting.

  • Hoe werkt het?

    Als organisator zorg jij voor wat brood en nodig je je gasten uit.Wij zorgen voor de juiste wijnen en brengen onze degustatieglazen mee zodat je na afloop uiteraard niet met de afwas blijft zitten.

  • Wat kost het?

    Je betaalt een vast bedrag ongeacht het aantal deelnemers tot een maximum van 12 personen. De prijs is afhankelijk van de formule die je kiest. De berekening is echter steeds dezelfde: Je koopt als het ware de te degusteren flessen aan de prijs waarvoor wij ze verkopen op de website, daarbij komt standaard een kleine onkostenvergoeding.

  • Je koopt als het ware de te degusteren flessen aan de prijs waarvoor wij ze verkopen op de website, daarbij komt standaard een kleine onkostenvergoeding.


    Uiteraard laten we al wat over blijft in de flessen na afloop van de Show&Tell bij jou achter. Het zijn immers jouw flessen.

Hoe wordt het GRATIS?

Na afloop van de Show&Tell krijgen jij en je gasten de kans om wijn te bestellen. Dit is echter geheel vrijblijvend en als organisator kan je uiteraard ook vragen om dit niet te doen. Doen we dit wel, dan maken wij van alle bestellingen van die avond de optelsom en op dat bedrag krijg je als organisator een tegoedbon van 10% voor een volgende aankoop bij B-wine. Na ontvangst van alle betalingen bezorgen we jou je persoonlijke waardebon die je voor het volledige bedrag kan opkopen zonder verdere voorwaarden.